Microsoft 365 add-in voor de digitale werkplek

Snel en eenvoudig documenten & e-mails opslaan, vinden en delen, in SharePoint direct vanuit Office 365

Docubird: Eén eenvoudige en efficiënte oplossing voor Microsoft 365 documentbeheer.

Direct opslaan

Maak het u gebruikers makkelijk om direct vanuit Outlook, Word, Excel of PowerPoint documenten en e-mails op te slaan in SharePoint, Teams en OneDrive.

Snel zoeken

Met ons efficiënte zoekfunctionaliteit vinden gebruikers gemakkelijk de documenten op SharePoint, Teams of OneDrive die ze nodig hebben.

Eenvoudig delen

Gebruikers kunnen eenvoudig documenten, vanuit SharePoint, Teams en OneDrive delen met hun collega’s zonder Office 365 te verlaten.

Metadata toevoegen

Laat gebruikers bij het opslaan van documenten en e-mails metadata en labels toevoegen. Denk aan een klantnaam of nummer, retentiedatum of type document.

Goed beveiligen

Maak het voor gebruikers makkelijk om documenten veilig op de juiste manier en locatie op te slaan. Door het toevoegen van privacy en retentielabels werkt uw gebruikers volgens de AVG-richtlijnen.

Data hygiëne

Om ervoor te zorgen dat gebruikers eenduidig metadata opgeven koppelen we Docubird aan uw backend of ERP-systeem, bijvoorbeeld CRM-Dynamics, Exact Software of Simplicate.

Onze klanten over Docubird

Robert de Ruiter

Commerciële directeur

Door de migratie naar SharePoint Online konden onze medewerkers hun vertrouwde Docubird blijven gebruiken en konden we afscheid nemen van lokale installaties. Dit scheelt geld en menskracht.

Erik Snijders

Hoofd financiën

Met Docubird hebben we veel administratief handwerk kunnen automatiseren. Op ieder moment inzicht in de stand van zaken, documenten altijd beschikbaar en meer sturing door betere inforrmatie.

Document & email management volgens AVG-richtlijnen

Om te voldoen aan AVG-richtlijnen zijn organisaties verplicht om gevoelige informatie te beschermen om te voorkomen dat deze onbedoeld openbaar wordt gemaakt. Door privacy- en retentielabels toe te voegen, helpen wij gebruikers op een eenvoudige en betaalbare manier om te gaan met uw documenten volgens de AVG-richtlijnen.

Veilig en gecertificeerd door Microsoft

Docubird is gecertificeerd partner van Microsoft, staat in de Microsoft Store (Zakelijke apps – Microsoft AppSource) en heeft veel ervaring met SharePoint en Teams implementaties. Heeft u hulp nodig bij het moderniseren van uw document management? Wij denken graag vrijblijvend met u mee.

Univé: Onderweg naar volledig AVG proof documentbeheer

Met de komst van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) ontstond de noodzaak binnen Univé om de naar schatting 15 miljoen documenten en alle e-mails met gevoelige informatie aan de AVG te laten voldoen. Daarom kozen zij voor Docubird.

Vertrouwd door professionals van

Microsoft 365 add-in voor de digitale werkplek

Contact

Tobias Asserlaan 7

2662 SB BERGSCHENHOEK

Nederland

support@docubird.com

+31 (0) 10 465 2824

KvK: 61607118

BTW: NL854411124B01

Bank: NL94 RABO 0194 3377 66