Waarom we doen wat we doen

Medewerkers die continu zoeken naar documenten die overal en nergens zijn opgeslagen. Het kost enorm veel tijd en dat is zonde en onnodig. Documentmanagement kan veel efficiënter en gemakkelijker en dat is wat Docubird doet. Maar waar komt die drang vandaan om dat te regelen? Directeur Christiaan Ferreira vertelt. “Het geeft enorm veel plezier om de businesseisen van bedrijven en organisaties te vertalen in techniek. Dat geeft ons iedere dag energie. Bedrijven bellen ons vaak op met het bericht dat ze een uitdaging hebben. Hoe ga ik alle documenten in de cloud krijgen? Hoe kan ik documenten efficiënter distribueren in de organisatie? Hoe krijg ik meer inzicht in mijn data en hoe kan ik het beveiligen? Voor al die vragen hebben of maken we een oplossing en dat is prachtig om te doen.” Want hoe hou je in een organisatie met honderden of zelfs duizenden medewerkers het overzicht over allerlei documenten? En hoe communiceer je over gemaakte veranderingen in een document?

Vinden!

De aantallen gebruikers van bijvoorbeeld Outlook of SharePoint zijn enorm. Sommige gebruikers vinden het al lastig om in SharePoint hun eigen documenten terug te vinden. Grote bedrijven hebben gebruikers. Hoe weet je nu als gebruiker in welke omgeving je moet zijn om een bepaald document te vinden? En dan zijn er nog heel veel gebruikers die bestanden opslaan in hun mailbox. Maar iemand anders kan niet in die mailboxen zoeken. Het vinden van een document wordt dan zoeken naar een speld in een hooiberg. Docubird groepeert alle locaties en laat alleen zien wat voor jou belangrijk is. Zo kun je je focussen op wat werkelijk relevant is. De efficiency gaat omhoog en daarmee de productiviteit. Docubird gaat om vinden, niet om zoeken. Binnen één of twee clicks vind je wat je zocht en delen of samenwerken wordt zeer eenvoudig. Kijk eens op onze site hoe eenvoudig Docubird werkt. Wij gebruiken het zelf ook en dat is het directe bewijs dat Docubird ook voor kleinere organisaties zeer efficiënt werkt.

Oplossingen creëren

Dat was het wat en hoe in een notendop. Het waarom erachter is net zo belangrijk. Wij scheppen er enorm plezier in om oplossingen te creëren. We zijn techneuten, zeker, maar zien altijd de mens achter de pc en de persoon achter de klant. Dat doen we trouwens niet alleen met Docubird. We zijn ‘Solutions Architects’, we creëren graag oplossingen. Voor ons is het belangrijk om altijd de mens te blijven zien. We stellen prijs op persoonlijk contact en doen graag een stapje extra. Want onze oplossing is uw oplossing en andersom. Daar staan we voor en daar gaan we voor. Docubird helpt bedrijven en organisaties verder en dat is voor ons geweldig om te ervaren.

Contact

Tobias Asserlaan 7

2662 SB BERGSCHENHOEK

Nederland

KvK: 61607118

BTW: NL854411124B01

Bank: NL94 RABO 0194 3377 66

+31 (0) 10 265 0918

support@docubird.com

Partners

Microsoft logo
Cronos logo
Xblox logo