Moderne documentbeheer met geïntegreerde workflows

Sinds de komst van klassieke workflows zijn SharePoint en Microsoft 365-apps geëvolueerd om aantrekkelijke, flexibele en meer performante ervaringen te bieden. Moderne ervaringen in SharePoint geïntegreerd met Docubird bevorderen de veiligheid van documenten, en verbeteren de productiviteit en samenwerking van medewerkers.

De integratie van Microsoft Power Automate in Docubird helpt gebruikers en bedrijven om via geautomatiseerde workflows meldingen te ontvangen, gegevens te verzamelen, en goedkeuringsprocessen te stroomlijnen en automatiseren.

Hiermee kan, bijvoorbeeld:

  • Goedkeuring voor bijvoorbeeld een inkooporder of een offerte starten wanneer een nieuw bestand vanuit Docubird wordt toegevoegd aan een bibliotheek.
  • Een e-mail verzenden wanneer een nieuw item in een lijst wordt gemaakt.

Moderne goedkeuringen met Docubird workflow

Goedkeuringen zijn het meest voorkomende workflowscenario als het gaat om het automatiseren van bedrijfsprocessen in SharePoint. Goedkeuringen kunnen worden gestroomlijnd voor gegevens in SharePoint, Dynamics 365, formulieren, SQL, enzovoort. U kunt goedkeuringen maken in uw werkstroom en verzonden en ontvangen aanvragen weergeven in een uniform actiecentrum. Met Power Automate-goedkeuringen kunnen gebruikers stromen aanpassen en goedkeuringen maken voor de volgende typen:

  • Enkelvoudige goedkeuringen
  • Sequentiële goedkeuringen
  • Parallelle goedkeuringen

SharePoint-goedkeuringen, zoals paginagoedkeuringen, documentgoedkeuringen en goedkeuringen voor hubkoppelingen, zijn allemaal geïntegreerd en worden aangedreven door Power Automate-stromen, waardoor gebruikers het gemak hebben om het bedrijfsproces eenvoudig uit te voeren voor elk van de goedkeuringsscenario’s.

Contact

Tobias Asserlaan 7

2662 SB BERGSCHENHOEK

Nederland

KvK: 61607118

BTW: NL854411124B01

Bank: NL94 RABO 0194 3377 66

+31 (0) 10 265 0918

support@docubird.com

Partners

Microsoft logo