Maak van Microsoft 365 het perfecte document management systeem

Wilt u het gebruik van SharePoint & Teams binnen uw organisatie optimaal benutten, voldoen aan AVG-richtlijnen en het gebruikers makkelijk maken? Dan kunnen wij u helpen! Met onze oplossing kunnen gebruikers direct vanuit Outlook, Word, Excel en PowerPoint documenten en e-mails opslaan, vinden, delen, classificeren en beveiligen in SharePoint, Teams en OneDrive.

De oplossing van Docubird

Wilt u gebruikers helpen bij het eenvoudig en veilig opslaan van documenten én wilt u voldoen aan AVG-richtlijnen? Dan is Docubird voor u de oplossing.

Slimme tools

Door gebruik te maken van Microsoft Graph voor alle functies van SharePoint, Teams en OneDrive, creëert Docubird slimme tools voor het opslaan, vinden en delen van documenten direct in Outlook, Word, Excel en PowerPoint.

Hiermee maakt u het gebruikers eenvoudig om hun document management op de juiste manier te doen. Heeft u vragen over document management? Wij denken graag met u mee.

Meta Data Management (MDM)

Door meta data, zoals projectnummers of klantennamen toe te voegen aan documenten kunt u veilig alle documenten en e-mails opslaan en terugvinden in Teams, SharePoint en OneDrive.

Om te voldoen aan AVG-richtlijnen zijn organisaties verplicht om gevoelige informatie te beschermen en voorkomen dat deze onbedoeld openbaar wordt gemaakt. Daarom is het belangrijk om persoonlijk identificeerbare informatie (PII) te detecteren en van de juiste classificatie te voorzien.

Univé: Onderweg naar volledig AVG proof documentbeheer

Met de komst van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) ontstond de noodzaak binnen Univé om de naar schatting 15 miljoen documenten en alle e-mails met gevoelige informatie aan de AVG te laten voldoen. Daarom kozen zij voor Docubird.  

Onze klanten over Docubird

Erik Snijders

Met Docubird hebben we veel administratief handwerk kunnen automatiseren. Op ieder moment inzicht in de stand van zaken, documenten altijd beschikbaar en meer sturing door betere informatie.

Robert de Ruiter

Door de migratie naar SharePoint Online konden onze medewerkers hun vertrouwde Docubird blijven gebruiken en konden we afscheid nemen van lokale installaties. Dit scheelt geld en menskracht.

Factsheet: Modern document management met SharePoint, Teams en OneDrive
Wilt u meer weten over het inrichten van modern document management? Vul uw gegevens in en ontvang direct de factsheet.

Docubird Partners