Over ons

Docubird is een start-up die een Microsoft 365 add-in voor slim document management heeft ontwikkeld en al bewezen heeft een waardevolle aanwinst te zijn voor klanten met grote informatiestromen.

De Docubird add-in werd voor het eerst ontwikkeld in 2020 als oplossing voor een probleem van Univé, een grote verzekeringsmaatschappij. Univé worstelde, net als veel andere bedrijven met grote documentvolumes, met de vraag hoe gegevens op een efficiënte, gemakkelijk toegankelijke, maar ook veilige manier konden worden opgeslagen. De developers van Docubird ontwikkelden een oplossing die naadloos integreerde met Microsoft 365, inclusief samenwerkingsapps voor niet alleen Outlook en Teams, maar ook voor Word, PowerPoint en Excel. De voordelen van deze oplossing waren onmiskenbaar en het development team besloot om het beschikbaar te stellen aan andere bedrijven die ook worstelden met deze gegevensproblemen. Nu is Docubird een eigen entiteit, met een klein maar ervaren team van professionals klaar om het bedrijf snel op te schalen. Ideaal voor voor bedrijven die hun documentverwerking willen stroomlijnen.

Begin 2021 zijn ‘Docubird voor Outlook’ en ‘Docubird voor Office’ door het validatie en certificatie proces van Microsoft gegaan en publiceerd in de Microsoft Store. De eisen die Microsoft stelt zijn streng en zeer uitgebreid. In ons geval moesten wij aan 96 criteria voldoen. Dit varieert van de waardepropositie, beveiliging en privacy tot het malware-vrij zijn van de software. De add-in wordt in Microsoft 365 geïnstalleerd maar is ook getest op IOS en op alle verschillende browsers.

Wil je meer weten over Docubird, neem contact met ons op! We vertellen je er graag meer over!